Bahçeşehir Asansörlü Nakliyat

 

Bahçeşehir Asansörlü Nakliyat

Bahçeşehir Asansörlü evden eve taşımacılık işleriniz aynı gün içerisinde profesyonel yöntemler ile yapılmaktadır. Ev eşyası taşıma konusunda uzman personelimiz, nakliye araçlarımız ve kendi çalışma sistemimiz ile gerçekleşmektedir. İstediğiniz her tarihte size özel planlama ile ev eşyalarınızı taşıyabiliriz. Profesyonel hizmetimizde marangozluk, taşıma, kurulum dahil olarak işlemlerimizi uyguluyoruz. Evinizi taşıyor ve tüm eşyalarını kullanıma hazır hale getiriyoruz. +90(544) 445 33 57

Bahçeşehir evden eve nakliyat firmaları arasında beş yıldızlı nakliyeciler arasında yer alıyoruz.

Bahçeşehir şehirler arası evden eve nakliyatta tüm işlemlere ek olarak ekstra koruma yöntemlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.

Sizde Bahçeşehir evden eve taşımacılık hizmetinden faydalanmak istiyorsanız bir telefon yardımıyla bizi arayabilirsiniz. İşlem dahilinde olanları öğrenmek ve özel taşıma planı yaptırmak artık çok daha kolay. 7 / 24 iletişim hattımızdan bize günün her saati ulaşabilirsiniz.

Bahçeşehir evden eve nakliyat görevlerinizi bize emanet ettiğiniz andan itibaren içiniz rahat olsun. Hiçbir sorun veya olumsuz durum yaşanmadan eşyalarınız taşınacak. Yeni evinizde aynı düzen içerisinde kurulacak.

Standart evden eve nakliye şirketleriniz yanı sıra tüm duvar monte, avize ve stor perdelerinizin montajı yapılmaktadır.


Bahçeşehir Evden Eve Taşımacılık Önerileri

Bahçeşehir evden eve nakliyat işlemleriniz haftanın her günü ve günün her saati gerçekleşmektedir. Talebinizin ardından çok kısa bir sürede ekibimizi size yönlendirebiliriz. Toplamalı çalışmalarda daha öncesinden talep oluşturmamız iş ilerleyişi açısından faydalıdır.

Eğer yapılacak işlem toplamalı değilse mutfak eşyalarınızın ve diğer eşyalarınızı kağıtlarla sarınız. Tüm koli ve poşetleri liste haline getirip numara veriniz.

Yapılan sözleşme esnasında oda sayısı ve katlar bakımından yetkili kişiye doğru yanıtları veriniz.

Taşımanın yapılacağı gün aracın park edileceği yere duba veya levha bırakınız.

500 TL’ den Başlayan Fiyatlarla siz de uygun ücretle kaliteli taşımanın keyfine varın.

Bahçeşehir evden eve nakliyat çalışmalarını kusursuz gerçekleştirmek için ekibimizi ve diğer tüm olanaklarımızı her geçen gün geliştirmekteyiz. Sizler de Bahçeşehir Asansörlü Nakliyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.



Bahçeşehir evden eve nakliyat

 Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Bahçeşehir evden eve nakliyat fiyatları taşınacak eşyaların miktar, boyut ve hassasiyet ölçülerine göre değişmektedir. Bunun yanında yapılan çalışmanın zorluk değerleri, gönderilen araç sınıfı, görevlendirilen personel sayısı, asansör sistemi ve kolileme işlemi de fiyatı etkileyen unsurlardır.

Bahçeşehir asansörlü Nakliyat olarak standart ev taşıma işlerinde sizlere yapılan çalışmanın kalitesine oranla en uygun teklifi vermekteyiz. Bizden en doğru fiyat teklifini almak için iletişim numarasından bizi arayabilirsiniz.

Bahçeşehir Evden Eve Nakliyat Hizmeti Kapsamı

Evden eve nakliyat hizmeti verirken sizlere sağlamış olduğumuz imkanlardan bahsedeceğiz. Müşteri memnuniyetini tam olarak sağlamak amacıyla elimizden gelen her türlü imkanı seferber etmekteyiz. Aşağıda standart bir taşıma da verdiğimiz hizmetler sıralanmaktadır.

Ücretsiz Ekspertiz ve Fiyatlandırma

 Bahçeşehir Asansörlü Nakliyat firmamız ile taşınmak için iletişim kurduğunuzda isterseniz çalışanlarımız adresinize gelip yerinde ekspertiz ve fiyat verme işlemi yapmaktadır. Eşyalarınıza ve taşınma işlemine dair bilgileri sizinle paylaşıyor ve istenilen tarih için aracınızı ve ekibinizi ayarlıyoruz.

Mobilya Montaj ve Kurulum Hizmeti

 Taşıma sırasında evinizde bulunan mobilyaları, beyaz eşyaları ve elektronik ürünlerinizi söküyoruz. Yeni adresinize eşyalarınız taşındığı sırada tekrar istenilen odalara mobilyalarınızı kuruyoruz. Beyaz eşya ve televizyon gibi eşyalarınızın montajını yapıyoruz.

Paketleme  ve Koruma

 Eşyalarınızın taşınma sırasında zarar görmemesi ve kirlenmemesi adına mobilyalarınızı, beyaz eşyalarınızı ve diğer kaba olarak nitelendirdiğimiz ürünleri ambalaj malzemeleri ile paketliyoruz. Eğer sadece nakliye için anlaşma yapıldıysa kolileme işlemi size ait oluyor. Fakat kolileme işlemi de talep edildiyse mutfak eşyalarınızı, giysilerinizi ve ufak eşyalarınızı kolilere yerleştiriyoruz.

Güvenli Taşıma ve Yerleştirme

 Evden eve nakliyat çalışmasında en önemli olan unsurlardan bir tanesi de eşyaların hassas taşınmasıdır. Çünkü paketleme ne kadar sağlam olursa olsun eşyalar işinin ehli insanlar tarafından taşınmaz ise taşınma sırasında zarar görebilir. Bahçeşehir asansörlü Nakliyat olarak işinde en az beş yıl deneyim yapmış personellerimiz ile taşıma sağlamaktayız. Bu sayede yeni evinizde eşyaları aldığımız gibi düzenli olarak teslim ediyoruz.

Teslimat ve Sunum

 Anlaşılan plan dahilinde taşımacılık işlemi tam olarak sonlandıktan sonra sizinle birlikte eşyalarınızı kontrol ediyoruz. İstediğiniz diğer talep ve istekleri yerine getirdikten sonra teslimatı yapıyor ve size yeni adresiniz de sağlıklı günler geçirmeniz dileğinde bulunuyoruz. Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı işlem sonrası da sizlere destek oluyoruz.

Yorumlar